étiquette de cuisine
Etikett ja Kokakunst - AInult Novembris ja Detsembris toovad teieni Academic Food Lab ja Rajo Koolitused esmakordselt eksklusiivse kokanduskunsti ühendatud parimate teadmiste ja oskustega etiketist. Rännak läbi maitsete, kultuuri ja isetegemise!
Aeg & Asukoht
01. nov 2024, 10:00 GMT +2 – 30. dets 2024, 23:50 GMT +2
Tallinn, Rävala pst 10, 10143 Tallinn, Estonia
Etiquette de cuisine
Academic Food Lab toob sellel sügisel teieni täiesti uut moodi sündmuse, mille eesmärgiks on edendada maitse ja maitsekuse kultuuri. Selleks puhuks oleme jõud ühendanud, et tuua teieni kerge, sügav ja aromaatselt maitsev, samas kultuurne ja traditsiooniline ning kõik see meie armsa kodumaa, Eesti, nüanssides. Sündmus, kus meie juhendamisel ja sinu oskustel saab olema imeliselt maitsev ja kultuurne õhtu, mille käigus sammume ühiselt läbi vahemere, aasia ja kohaliku kodumaise puudutusega kokakunsti, traditsioonide ja tavade.
Etiquette de cuisine - eksklusiivne võimalus pakkuda oma koostööpartneritele või kolleegidele maailma avardav ning inimesi ühendav isetegemise võimalus, mille gastronoomilise lavastuse dirigendiks on nimekad Eesti peakokad Priit Toomits, Andrus Laaniste, Rudolf Visnapuu ning kultuurilise etiketi maailma aitavad üheskoos avastada Raul Sisa ja Joel Bezzaborkin, kes on tunnustust saanud projektiga RAJO, ettevõtmine, mis on etiketi, heade kommete ja kultuurse käitumise edendajaks Eestis. Tõelise elamuse looja selle kõige keskel oled sina ise! Saa osa sellest maagilisest maitserännakust koos kul…